fredag 30. april 2010

DT Whiff of Joy ~ Poor Henry... & Whiff of Joy Challenge #77

Here I have made a giftcard for the Whiff of Joy challenge 77, with this poor new Henry. He is really cute, and I am so happy that Alison has made some new images with him:))
I have coloured Henry with Distress Ink, reinkers. Mostly in Black Soot and Walnut Stain.
The paper is from Maja Design.
Under you can see when it opens.
 Thank you for visiting, and have a great weekend!!

onsdag 28. april 2010

DT Whiff of Joy ~ Doctor Oakley

Look at this cute doctor?:) It is Doctor Oakley from the new WoJ-stamps from the "Get Well" collection, which will be here soon.
Oakley is coloured with Distress Ink, re-inkers.
The hinges are Grungeboards from Tim Holtz, I have coloured them with Crackle Paint-Picket Fence. The letter stickers are from Making Memories. And the papers are from Maja Design again:)
Thank you for visiting my blog and take care!

mandag 26. april 2010

DT Whiff of Joy ~ Get well:)

I got this gorgeous stamp from Whiff of Joy last week, and now I have started making some cards:)
I have used the sketch #99 at Friday Sketchers. It was great to work with, and I made this special opening on the card.
I have coloured her with Distress Ink, re-inkers. The "Get well/God bedring"-text is from Stempelglede. Under you can view the opening better:)
Do you like the paper? It is from fantastic Maja Design! The charm under is from Whiff og Joy. And I have made a frame to write on behind the image, one size smaller. The border punch is from Martha Stewart.
All edges are inked with Distress Ink, walnut stain, and sewed.
I wish you a wonderful week & thank you for visiting my blog!

søndag 25. april 2010

Magnolia ~ Du er en engel!

Her har jeg laget et kort med Flying Tilda fra Fairy Tale kolleksjonen til Magnolia. Og med dette så deltar jeg i Just Magnolia utfordringen #52 "Anything goes". 
Jeg har fargelagt med Distress Ink, re-inkers:
Hud-Vintage Photo, Tattered Rose
Hår-Antique Linen, Walnut Stain, Vintage Photo
Kjole-Weathered Wood, Stormy Sky, Chipped Sapphire
Sko-Pumice Stone, Black Soot
Vinger-Weathered Wood + Stickles-Star Dust
Papirene er fra Magnolia. Bortsett fra det i sirkelen, som er ukjent... Jeg fikk det oppkuttet for lenge siden, og vet ikke firmaet, men søtt er det:) Prikkene på scallop-sirkelen er laget med Liquid Pearls-White Opal. Jeg har kjøpt meg en ny punch!:)) -Martha Stewart-Optic Dot (Edge punch). Bladene og fotohjørner er trykket ut med Quic Kutz-tangen. Jeg har svertet alle kanter med Distress Ink-Walnut Stain, og sydd dem med symaskin. Tilda er satt på små 3D-puter. Perlene er fra Kaiser Crafts.
Bokstavene er klistremerker fra Making Memories. Under har jeg malt med Crackle Paint-Picket Fence, og over med Crackle Paint-Clear. Tulipanene og gull-sommerfuglen er fra Magnolia, en gave fra en engel;)
Du finner kortet i magnoliabloggen min også.
Ha en fin kveld:) Og takk for at du besøker bloggen min!

fredag 23. april 2010

Magnolia ~ Tilda with hearts

Her har jeg laget et Magnoliakort igjen:) Tilda som blåser hjerter til deg! Syns hun er kjempesøt:) En liten klassiker. Alle papirene er også fra Magnolia. Og også tekstene, som er stemplet med Archival Ink-Coffee. Jeg har fargelagt med Distress Ink, re-inkers.
Hår: Antique linen, vintage photo, walnut stain.
Hud: Vintage photo, tattered rose.
Kjole: Weathered wood, stormy sky, chipped sapphire
Vinger og blonder på kjolen er påført Stickles-Star Dust. På blomstene har jeg Stickles-Platinum.
Dette kortet finner du også i Magnoliabloggen min.
Tusen takk for at du besøkte bloggen min:)

onsdag 21. april 2010

Whiff of Joy ~ Konfirmasjonskort igjen:)

Her kommer det siste kortet fra produksjonen i helgen:) Med samme papirer som de tre forrige kortene, jada -Maja Design!:)
Motivet er fra Whiff of Joy sine Guardian Angel stempler. De er veldig søte, så jeg håper det kommer flere av dem:) Melinda reading book, heter dette. Teksten er fra Stempelglede.
Motivet er fargelagt med Distress Ink, re-inkers:
Hår: antique linen, walnut stain, vintage photo.
Hud: vintage photo, tattered rose.
Top: victorian velvet, black soot.
Bukse: stormy sky, black soot.
Bok: pumice stone, walnut stain, antique linen.
-Og det var koselig å lese på kommentarer at det ble satt pris på at jeg skrev hvilke farger jeg brukte, så da kommer jeg til å fortsette med det, iallefall nå og da:)
I dag kom det en spennende pakke i posten:)) Så etterhvert kommer det noen kort med de splitter nye "Get Well"-stemplene til Whiff of Joy;).
Ha en flott kveld, og takk for at du besøker bloggen min!

tirsdag 20. april 2010

Sarah Kay ~ Konfirmasjonskort

Her kommer et nytt konfirmasjonskort med Maja Design papirer, altså fra "masseproduksjonen" min:) Motivet er fargelagt med Distress Ink. Blomstene er fra Wild Orchid Crafts. Kantene er svertet med Walnut Stain, og sydd med symaskin. Servietten er kjøpt hos Papirloftet. De hvite prikkene rundt motivet er laget med Liquid Pearl-white.
Takk for at du besøker bloggen min!

mandag 19. april 2010

Whiff of Joy ~ Konfirmasjonskort

Her kommer enda et konfirmasjonskort med Whiff of Joy (Melinda blowing kisses) og Maja Design:) Jeg har faktisk brukt samme papir som innlegget i går, har litt masseproduksjon på gang her! Teksten er fra Stempelglede, og motivet er malt med Distress Ink, re-inkers.
Hår: antique linen, walnut stain, vintage photo.
Hud: vintage photo, tattered rose.
Top: victorian velvet, walnut stain.
Bukse: stormy sky, black soot.
Kantene på papirene er svertet med walnut stain og sydd med symaskin. Båndet, hjerteknappene, pin'en og beltespennen var en liten scrappegave jeg fikk for lenge siden. Veldig søtt:) Blomstene er fra Hobbyhimmelen og Wild Orchid Crafts. Jeg har påført Stickles-Star Dust her og der, og kortet er sprayet med Glimmer Mist-Pearl.
 
Tusen takk for at du besøker bloggen min!

søndag 18. april 2010

Whiff of Joy ~ Confirmand Card and some news:)

Here comes a confirmand card that I have made this weekend. I have used this gorgeous image from Whiff of Joy called Melinda with Bouquet. She is illustrated by Elisabeth Bell.
I am waiting for some new cute stamps from Whiff of Joy, they will be in the WoJ-shop from May. They are all "Get well" stamps, and all three illustrators have contributed. Here is one of my favourite -the supercute nurse, illustrated by Elisabeth Bell:
But back to my card:
I have used papers from Maja Design, and the text is from Stempelglede. Flowers are from Prima and Wild Orchid Crafts. The metal-embellish is from Kort og Godt. The leaves are punched out with a Martha Stewart punch. The card is sprayed with Glimmer Mist-Pearl, and I have added Stickles-Star Dust on the flowers and on the image. The image is coloured with Distress Ink:
Hair: antique linen, walnut stain
Skin: vintage photo, tattered rose
Top: victorian velvet, black soot
Trousers: stormy sky, black soot 
Flowers: aged mahogany
Have a great evening! And thank you for visiting my blog:)

fredag 16. april 2010

Og to til jentene!:)

Jeg ble ferdig med mappene til elevene i går kveld, så da ble de levert før helgen:)
Her er det Tilda fra Hoppy Easter kolleksjonen fra Magnolia jeg har brukt. Jeg syns hun er helt nydelig, jeg er veldig glad i Tildaene som holder blomster.
Under er den andre mappen, med Tilda fra 2008-kolleksjonen "Magnolia & Lilac' Summer Collektion".
Er hun ikke skjønn?:) Jeg har fargelagt med Distress Ink re-inkers. Magi-teksten er fra Stempelglede, og den er stemplet med Archival Ink, Coffee. På sløyfen og hjertet på buksen har jeg påført Crackle Accents. Sommerfuglen og bladene er stanset ut med Martha Stewart puncher.
Syrinen er påført masse Stickles-Star Dust. Jeg har sydd med symaskin rundt papirkantene, og de er også svertet med Walnut Stain.
Du finner mappene i Magnoliabloggen min også:)
Ha en fin kveld!

torsdag 15. april 2010

To bursdagsmapper til!:)

Denne uken har jeg jobbet med bursdagsmapper til fire elever som har hatt bursdag:) Jeg er ferdig med to, og håper å få ferdig to til i løpet av kvelden:) Som du ser på datoene er jeg litt på etterskudd..!
Edwin fra Magnolia er fargelagt med Distress Ink, re-inkers. "Tøff og Kul"-stempelet er fra Stempelglede. Det samme er hjørnestempelet og klatte-stempelet. Under er folder/mappe nr. 2:)
Kantene er svertet med walnut stain, og sydd med symaskin. Jeg har påført Crackle paint under bokstavene fra MM. På vingene til Edwin har jeg tatt Crackle Accents. Det runde stempelet er fra Papirloftet.
Papirene er fra Basic Grey. Metallrammene er fra We R Memory Keepers. Hempene er punchet ut med Word Window Punch fra Stampin' Up.
Du kan også finne mappene i Magnoliabloggen min:)
Tusen takk for at du besøker bloggen min, og ha en fin kveld!

søndag 11. april 2010

Magnolia ~ Brudepike-Tilda:)

I dag har jeg laget et kort til Sketchy Colors utfordring #19, der en skulle bruke fargene rosa, grå og hvit:)) Da passet de nye Maja Design papirene perfekt!! Gøy å begynne å bruke dem, har kjøpt meg et lite lager, så det er en stund før jeg går tom...!
Søte Tilda er fra Bryllupsstemplene til Fairytale Collection, Magnolia. Jeg har sett noen nettbutikker som tar forhåndsordre på dem nå, så de kommer nok snart! Hun er fargelagt med Distress Ink, re-inkers. Rosene er fra Wild Orchid Crafts, Kirsebærblomstene er fra Hobbyhimmelen, og knoppene er fra Kort og Godt. Bladene er punchet ut med QK-tangen. Perlebrads og blonder er kjøpt hos Papirloftet. Jeg har sydd med symaskin og svertet kantene med Distress Ink pad (Walnut stain).
Kortet er også å finne i Magnoliabloggen min.
Takk for at du besøker bloggen min og ha en fin dag videre!:)

lørdag 10. april 2010

Another update: My Distress Ink tutorial is now to read in Dutch language!:))

I got an email from this shop in Holland, that had seen my tutorial in Stempeleinmaleins, and asked if they could translate it into the Dutch language. You will find the tutorial at CREATE4FUN!!:)
Hope it can be useful!!
Have a good night!!

My Distress Ink tutorial in German!!:))

The German Online Magazine STEMPELEINMALEINS and my DT-friend at Magnolia Jay Jay, asked if they could use my Distress Ink tutorial in their Magazine and translate it into German! I think it is so much fun:) Thank you for asking me Jay Jay, I am so flattered to be your Guest!!
The sun is shining and I am going to make some waffles now to eat outside with strawberries and sour cream:))
Thank you for visiting and have a lovely day!

WoJ ~ Three different tip on how to make "pockets" for money inside the cards:), see more in the WoJ blog!


I have made three different Confirmandcards with money-"pockets" inside. You can see the insides in the
I will show you the cards here:
The images are from Whiff of Joy.
The sentiments are from Stempelglede.
The papers are from Tim Holtz-Shabby Chic.
All images are coloured with Distress Ink, re-inkers.
I have inked (walnut stain) and sewed the edges.
{The photoshop frame is made by Xtina}
***
Thank you for visiting and have a great weekend!