mandag 28. juni 2010

Magnolia ~ Bryllupskort

Her kommer et bryllupskort i en litt større størrelse enn vanlig. Ca 15x21 cm. Jeg har maskert sammen brud og brudgom fra Magnolia. Og hjertet er ifra Stempelglede. Teksten er skrevet på PC.
Motivet er fargelagt med Distress Ink, reinker. Her er glitter (Stickles-Star Dust) i slør, og Crackle Accents på buketten.
Blomstene er fra Wild Orchid Crafts.
Alle papirkantene er malt med Crackle Paint-Picket Fence; og sydd med symaskin. Kantpunchen er ifra Martha Stewart, og blomsterpunchen er en Retro Flower punch, small. Mønsterpapirene er fra Melissa Frances.
Sommerfuglen (Panduro-Karen Marie Klip) er også malt med Crackle Paint-Picket Fence.
Her er et bilde av kortet inni, med en pengelomme; teksten er fra Stempelglede:
Du finner også kortet i Magnoliabloggen min.
Tusen takk for at du besøker bloggen min, og ha en flott dag!

torsdag 24. juni 2010

Magnolia ~ Pirat i rosa, blått og grønt (Sketchy Colors #29)

Med sommerferie og alt ville jeg virkelig legge hele sjelen min i å lage et kort til ukens utfordring hos Sketchy Colors. De har en ny flott utfordring hver uke, og denne uken var det en fargeutfordring. Det var tid for å ta frem fargene ROSA, BLÅ og GRØNN:) Ikke så vanskelig å finne dem;)
Dette er vel favorittpiraten min:) Hun er fra Magnolia sin Fairy Tale kolleksjon. Og hun er fargelagt i rosa (victorian velvet), blått (weathered wood) og grønt (shabby shutters). Jeg har skyggelagt med black soot.
De lekre papirene er fra Prima, så fint med sommerfugler på. Jeg har også revet ut et noteark fra en gammel sangbok. Og her en gammel favoritt, "Kråkevisa". Passer egentlig godt til en liten piratjente:)
Glitterbokstavene er Thickers, og tulipanenen er ifra Magnolia. Jeg har også stanset ut mange små blomster med Retro Flower Punch, Small, ja i rosa, grønt og blått;), svertet de og satt en bling i midten. (De er også bøyd litt i kronbladene med en malepensel).
Tagen er fra Panduro. Sølvhjertet fra Unik Hobby.
På pirathatten har jeg Stickles-Star Dust og litt Crackle Accents på hodeskallen. Bladene er stanset ut med Quic Kutz. Papirkantene er svertet med Walnut Stain og sydd med symaskin.
Kortet mitt er også å finne i Magnoliabloggen:)
Tusen takk for at du besøker bloggen min, og ha en fin dag!

onsdag 23. juni 2010

Bryllupskort ~ In love:)

I dag er det bryllupsdagen til Bjarne og meg, så da passer det å vise dette kortet som jeg har laget nå:) For heldigvis har jeg blitt bedre, energien er tilbake og jeg har fått laget noen kort! Tusen takk for god bedring hilsene, det må nok ha hjulpet;)
Bjarne vekket meg halv ni i dag, og var klar for frokost ute. Nydelig vær og god smootie var en fin start på dagen!
Jeg har kommet meg ut i solen og tatt noen bilder av kortet. Det er litt vanskelig å beregne mengden sollys på kortet, blir det for mye sol, kommer ikke fargene frem. Så jeg fant tilslutt ut at det beste var å finne et sted med litt skygge. Motivet er fra Magnolia sine nye bryllupsstempler, og banneren er fra Raising the celing-kolleksjonen.
Jeg har fargelagt med Distress Ink, Reinkers. Og dette motivet trenger egentlig ikke så mye farge, så det tar ikke sååå lang tid å male;) Prikkene rundt motivet er laget med Liqid Pearls. Jeg har brukt kantpunchen fra MS og kvistpunch fra Mc Gill. Papirene er fra Melissa Frances, og de er svertet med Walnut Stain og sydd med symaskin. Blomsterbærene er fra Kort og Godt, mens sølvhjertet er fra Unik Hobby. Blomstene er fra Papirloftet og Wild Orchid Crafts.
Du finner dette kortet i Magnoliabloggen min også.
Ønsker deg en fin St. Hans/Jonsok-feiring, og tusen takk for at du besøker bloggen min!

mandag 21. juni 2010

Made with love

Her kommer et kort jeg lagde til mamma. Det er med Magnolia-Tilda fra Wedding Collection 2010.
Tilda er fargelagt med Distress Ink, Reinkers. Og her er Stickles-Star Dust og Crackle Accents på motivet. Hun er maskert sammen med den fine lyktestolpen.
I dag har jeg ikke klart å lage kort, jeg har bare ligget på sofaen med feber, hodeverk og sår hals. Herlighet, den første ordentlige feriedagen min, og så er jeg syyyk!!
Over et bilde av blomsterpynten.
Du finner kortet i Magnoliabloggen min også:)
{Fotorammen er laget av Xtina}
Tusen takk for at du tar turen innom bloggen min, og ha en fin dag!

fredag 18. juni 2010

A folder for Tor Ove!

Here comes the last folder this schoolyear! And it is Friday, and SUMMER HOLIDAY!!! It can't be better:)))
I have coloured this cool boy Edwin from Magnolia with Distress Ink, Reinkers. The stamp he is masked with is from Stempelglede.
The bended arrow is a grungeboard from Tim Holtz. It is coloured with Crackle Paint-Picket Fence. The round "post stamp" is from Papirloftet. The papers are also from Tim Holtz.
You can also see this folder in my Magnolia blog.
Thank you for stopping by & Have a wonderful weekend!!

torsdag 17. juni 2010

A folder for Mona!

I have made two more folders for my students! Here comes the first one, it is for Mona. The gorgeous image is from Magnolia's Fairy Tale Collection. I found some wonderful papers in my leftovers, and they fit the image well I think. If I am not mistaken the paper is from My Mind's Eye.
I have used Distress Ink, Reinkers for the colouring. Tilda's dress is in Victorian Velvet, and Walnut Stain for the shadows. I have added some Stickles-Star Dust and Crackle Accents on the bubbles. The flowers are from Prima and WOC. The letterstickers are from Making Memories, and I have used some Crackle Paint-Picket Fence underneath them.
You can also view this folder in my Magnolia blog.
Thank you for visiting and have a wonderful evening!

onsdag 16. juni 2010

Whiff of Joy ~ Bryllupskort

Her kommer et bryllupskort jeg har laget med Whiff of Joy sitt brudepar i vognen. Teksten er fra Stempelglede.
Seglet og fjæren er fra Panduro, blomstene er fra Papirloftet og Wild Orchid Crafts. Jeg har stemplet motivet og teksten med Archival Ink-Coffee. Borderpunchen er fra Martha Stewart, og sommerfuglen er fra Karen Marie Klip (Panduro).
Motivet er fargelagt med Distress Ink-reinkers. Mye i fargene aged mahogany, walnut stain og shabby shutters. Og jeg har påført glitter i sløret. Alle kantene er svertet med walnut stain, og sydd med symaskin.
Jeg har også brukt stempel fra Stempelglede på innsiden. Alle papirene er fra Maja Design.
Jeg vil delta i utfordringen hos Kort o Mania med dette kortet, der temaet er bryllup:)
Tusen takk for at du besøker bloggen min, og ha en fin kveld!

mandag 14. juni 2010

Happy Birthday!

Here comes a birthday card I was asked to make some time ago. I really think this Edwin looks cool serving drinks!
The card is a bit bigger than I normally do, at the moment I don't remember the actually size. But I have used Magnolia papers, inked and sewed again:)
The "nameplate" is from Tim Holtz. And you may see that I have put Stickles-Star Dust to the paper edges. The frame is made by Spellbinder Nestabillities dises. I layed to sizes together and made this frame.
The large flower is from Prima. And the numbers are from Thickers. The letters are from Making Memories. I have got the tag from Panduro.
Under you can see the simple inside of the card. It looks the same as on the front. I love those gorgeous papers:)
Under you can see that I have used some addhesive foam to lift the frame up a bit.
You can view this card in my Magnoliablog.
Thank you for visiting and have a wonderful evening.

søndag 13. juni 2010

DT Magnolia ~ Wedding card

Here comes the last DT-card I have done with the Wedding Collection from Magnolia! Just love this couple, and I know I will use it for many Wedding cards this summer! I have masked the couple together with the romantic arch.
I have used two papers from Magnolia's own line! They fit the stamps perfectly. All papers are painted with Crackle Paint-Picket Fence on the edges. I have also used Tim Holtz distressing tool to make the edges a bit "fuzzy":) On the image I have added Stickles-Platinum to the edges, and they are all sewed.
All the flowers are also from Magnolia.
The image is stamped with Archival Ink-Coffee. I think the brown colour gives the wedding cards an old and romantic style. I have coloured with Distress Ink, Reinkers. I have also added some Crackle Accents to the flowers on the image. On the other flowers I have put some Stickles-Platinum.
The beautiful two hearts together are also from the Wedding Collection. The border punch is from Martha Stewart.
If you look closely up on the right corner of the image you can see three hearts, so cute!:)
The butterfly punch I have used is from Martha Stewart.
The whole card is sprayed with Glimmer Mist. And you can see that I have added Stickles-Star Dust on Tilda's dress.
You can see this card in my Magnolia blog.
Colours:
Hair: Antique Linen, Vintage Photo, Walnut Stain
Skin: Tattered Rose, Vintage Photo
Cheeks: Tattered Rose, Aged Mahogany
Tilda's dress: Weathered Wood
Edwin's clothes: Pumice Stone
Flowers: Victorian Velvet, Aged Mahogany
Arch: Walnut Stain
Leaves/grass: Shabby Shutters, Black Soot
Background/sky: Weathered Wood, Scattered Straw
Thank you for visiting and have a lovely day!

fredag 11. juni 2010

DT Magnolia ~ Romantic Tilda

Her kommer mitt andre DT-kort av tre. Er ikke romantiske Tilda skjønn?!:) Hun er også fra de nye Bryllupsstemplene til Magnolia. Teksten er fra i fjor. Kantpunchen er fra Martha Stewart.
Jeg har fargelagt motivet med Distress Ink, reinkers. Mye i fargen Victorian Velvet. På blomstene på hatten har jeg påført Crackle Accents. Ellers på kjolen, skoene og paraplyen har jeg Stickles-Star Dust. Alle papirer er å finne i Magnoliabutikken i Borås. Og snart sender jeg kortet avgårde dit også:)
I dag regner det, så jeg har ikke fått tatt så fine bilder. Men i dette været trenger jeg iallefall ikke å ha dårlig samvittighet for å sitte inne å lage kort! Så tenker det blir en del kortlaging i helgen;)
Du finner dette kortet også i Magnoliabloggen.
Takk for at du besøker bloggen min og ha en fin kveld!

onsdag 9. juni 2010

DT Magnolia ~ A flower for you

Magnolia have many cute stamps coming from the Wedding Collection 2010 now, and this is one of them. I am so grateful to have recived this one in my DT-package!:)
The weather is so beautiful these days, and I love taking photos of my cards outside! I have placed it on a stone-wall just outside our house.
Tilda is coloured with Distress Ink, reinkers. And added lots of Stickles-Star Dust. I have also added some Stickles-Platinum to the flowers.
All papers and most of the flowers are from Magnolia. It is only the white large rose that is from Wild Orchid Crafts. The photocorners are a die from Quic Kutz. And the leaves are punched out with a Martha Stewart punch. The borderpunch is also from MS.
I am so flabbergasted after seeing and not to mention reading all your comments under my "A gift from the heart" Candy in my Magnolia blog!!:) Thank you so much! It is a bit sad that there will be only one winner...
Anyway, it is not to late to enter:) I will draw the winner on Saturday.
I am also entering my favourite challenge blog "A Spoon Full of Sugar" with this card. The challenge is "Floral Delights"!
Thank you for visiting and have a wonderful evening!