søndag 8. august 2010

India Tilda especially for you:)

Her er India-Tilda som jeg fargela i går, med Copics! Jeg koser meg masse med tusjene, men det tar like lang tid som med Distressene:) Jeg trodde jo det skulle gå mye raskere med tusjer... Men det kan være meg også da, som jobber en del med skyggene på motivet. Og pirkearbeid tar tid:)
Jeg har laget kortet etter en skisse som Marianne har laget for Sketchy Colors #33. Marianne er også veldig flink med Copics, og tipset meg om noen fine blå farger som kan blandes med lyse C-farger (jeg prøvde W, men det gikk ikke:)). Så nå må jeg nok bestille meg noen tusjer til...:)
Blomstene er fra Kort og Godt, utrolig fine:)) Jeg bestillte kjempemange, så det er ingenting å spare på;) Vi var to som kjøpte sammen, og da kunne vi jo unne oss noen ekstra bokser!
Dette stempelet er fra Bon Voyage kolleksjonen til Magnolia, som jeg fikk tilsendt under arbeid med Magnolia Ink magasinet. Kortene mine i magasinet kommer ikke i bloggen, de er kun å se i bladet;)
{Men dette kortet finner du også i Magnoliabloggen}
Tusen takk for at du besøker bloggen min, og ha en flott søndagsettermiddag!

14 kommentarer:

hobby@Janet sa...

wauww the colors are realy good!
you did a great job!!

Beautiful card!!

sorry for my bad englisch :(

XXXJanet

Lisbeths kort og scrap sa...

Dette var et nydelig kort! OG et nydelig fargelagt motiv! De er så skjønne, disse Magnoliastemplene, jeg kjenner jeg vil ha dem alle sammen :)

Maria Therese sa...

Nydlig Camilla!!♥

Audhild sa...

Nydelig kort. Er så imponert over fargelegginga. Flott oppsett og pynt på kortet. Tror jeg må kjøpe noen nye blomster fra Kort og Godt jeg også

Gørils kreativiteter sa...

Lekkert...

Wenche sa...

WOW...du imponerer meg stadig med disse lekre kortene dina...gang på gang!! Utrolig lekkert fargelagt og dette motivet er så nydelig. Vakkert pyntet. Gjorde seg veldig med alle perlene rundt kanten. Er det vanlige halvperler eller har du laget de med liquid pearls el. noe lignende??

Klemmer fra Wenche :0)

Hannemor sa...

Moro å se hvordan fargelegging med tusj kan bli så lekkert - du er virkelig dyktig! Jeg har også testa tusjer litt nå, og jeg må si meg enig med deg - jeg bruker minst like lang tid på å fargelegge med dem som med distressen. "Hastverk er lastverk" gjelder vel sikkert for fargelegging også! ;)

Jorunn sa...

Nydelig kort, og så fint fargelagt:) India Tilda var bare helt skjønn.
Klem Jorunn

Tineke's hobby sa...

Det er so en super flot kort jeg kan godt lide det blomster det er bare so flot sammen sæt
Utrolig flot i en ord
Venlig hilsen Tineke

Alette sa...

Kjempelekkert kort fra deg igjen. Nydelig fargesammensetting,fargelggingen er aldeles nydelig, et herlig motiv og nydelig dekor. Ha en fin kveld, klem

Yvonne sa...

Nyyydelig! Denne jenta er bare såå skjønn, jeg kan nesten ikke vente til jeg får den i postkassa mi! (Kjære postmann, fort deg!) Helt nydelig fargelagt, tror jeg må kjøpe meg litt copics jeg og, de har jo så mange lekre farger.
Ha en super uke!
Klem

Pink lady sa...

Lekkert Magnolia kort, Camilla!
India Tilda bare så nydelig fargelagt! Herlige mønster ark og farger også:-)
Ha en fin og kreativ uke!
Klem Laila.

Riet sa...

So wonderful card Camilla,I love the image and the colours.
So gorgeous papers and the details.

Hugs Riet.xx

Tammi sa...

Beautiful, love the pretty design and all the little details you add!