fredag 14. april 2017

Påskeegg!


Her kommer et prosjekt jeg jobbet med like før påske! Jeg hadde lovet elevene mine en overraskelse før påske om de passet godt på steinene de fikk ved skolestart. Og de har vært så flinke, at jeg bare måtte sette igang med eggprosjektet mitt :) Her kommer noen bilder ifra prosessen.


Egg ble kjøpt inn billig på Europris. De ble så malt med hvit akrylmaling fra Søstrene Grene. Jeg la på to lag med maling. 


Så påførte jeg Crackle Paste på det øverste lokket, slik at det skulle få en eggelignende overflate.


Tagene er stanset ut med en dies fra Magnolia (Vintage Box third edition). Og de nydelige tekstene er fra Stempelglede, og platen "En liten hilsen". De er på salg nå :). Etter å ha stemplet tekstene med Memento Rich Cocoa, svertet jeg kantene på tagene med Distress Ink pad, Walnut Stain.


Vakre blonder og bånd hadde de masse av på Nille.


Så måtte smågodtet fordeles helt likt ;)


 Jeg skrev ut alle navnene med Dymomaskinen fra Kremmerhuset. Og knyttet båndene/bondene med en sløyfe rundt eggene. Tagen festet jeg med en hyssing.
Under kommer noen detaljbilder av de ferdige eggene.

Ønsker deg en fortsatt god påske! 
Og ikke glem å legge igjen en kommentar i Maja Design GIVEAWAYen min!
Klem, 
Camilla

4 kommentarer:

The Craft Bucket sa...

These are absolutely stunning, you are so clever. Happy Easter love Jane x

Maristela Guilherme sa...

Lindos.
Boa Páscoa!!

Sol sa...

Åh. Heldige elever altså!!!.. Tenker du er Verdens Beste jeg.. :) :) Nydelig laget.. Flott pyntet og med så mange å pynte, -synes jeg du har gjort det enkelt og Veldig pent.. Dekorativt med sløyfe og hyssing.. Alt ser så Delikat og Flott ut!!

janeslovelycards sa...

So, so beautiful Camilla! I wish I were in your class :) Hugs, Jane x