onsdag 1. juli 2015

Vintage Garden ♥


Heisann!
Håper alle har hatt en god sommer til nå, og dette er jo bare begynnelsen:)
I dag kommer jeg med et kort som jeg har laget til Ett Trykk sitt andre nummer i år. Oppgaven min var #struktur&tekstur. 
Jeg tenkte først at dette er en sjanger langt utenfor min komfortsone... Men etter en del grubling, og også at jeg måtte lese meg opp på hva som egentlig kunne komme innenfor definisjonen av begrepene struktur og tekstur, så endte jeg opp med dette kortet.   

Stemplene jeg har brukt er ifra Stempelglede – “Vintage Garden”, “Vintage Baby”, “Post Card from Paris”, “Følg Hjertet Ditt”. Og så har jeg til en forandring laget mønsterarket selv! Egentlig mye styr bare for så lite som vises:) Her er framgangsmåten: Først stempler du en swirl fra Stempelglede sin plate Vintage Garden, flere ganger etter hverandre. Jeg brukte her The Langton akvarellpapir, som måler 10x14 cm. Bruk Distress embossing Ink til å stemple med. Dryss over med Clear embossing pulver, og smelt med varmluftspistol. Svamp så over arket og swirlene med Distress Ink (pad) med fargene Weathered Wood, Pumice Stone og Tea Dye. Kantene er så svertet med Walnut Stain.

Motivet er laget på denne måten: Fargelegg motivet fra Stempelglede sin plate Vintage Garden med Distress Ink re-inkers. Påfør så UTEE 3-4 ganger over motivet, og smelt det med varmluftpistol etter hver gang. Legg så motivet i frysen for en liten stund.
Hent motivet i frysen. Det måler 8x6 cm. Knekk litt på det, så det ser ut som om glass som har sprukket. Kutt det opp i 12 like kvadrat (2x2 cm). Kutt et ark 9x7 cm, og mal det med Crackle Paint-Picket Fence. La det tørke (evt. blås på med varmluftpistol -så tørker det fortere). Lim så på de 12 bitene litt fra hverandre.

Her kommer resten av beskrivelsen av kortet: Pynt med serviett, blonder, blomster, bånd, perler, og sommerfugler (Stemple sommerfuglene på kaffefilter og mal dem med Distress Ink, re-inker i farger som passer sammen med motivet. Klipp dem ut.) og frimerker fra Stempelglede. Kutt til bølgepapp sånn at det akkurat stikker fram fra motivet, og mal det med hvit Gesso. Fest det under motivet, og legg også en liten lomme der til tag'ene som er stanset ut fra en Magnolia die-Tilda Tag. Påfør Crackle Paste her og der på kantene, og mal over blomstene med Crackle Paint-Picket fence.
Kanter er svertet med Distress Ink pute – Walnut stain, og sydd med symaskin.

Under kommer noen flere detaljfoto, litt for å vise 3D-effekten i kortet. 


♥♥♥
Kortet finner du også i Stempelgledebloggen
Tusen takk for at du besøker bloggen min!
Ha en herlig sommer videre:)

8 kommentarer:

Véronique sa...

Så nydelig :)

Merrymoopie sa...

Gorgeous!

❤ Kaia sa...

NYDELIG Camilla.
Lekre detaljer og nydelige farger.

Klem fra Kaia

Kjersti sa...

Et nydelig kort Camilla!
Håper du har fine sommerdager! Klem fra Kjersti:)

Unknown sa...

So pretty x

honeybeespaperie sa...

Thanks for sharing this Wonderful card and inspiration Camilla!
Hugs, Manuela

Diane sa...

Stunning details and dimensions.

Hugs Diane

Christina C. sa...

A magnificent work of art!